bringás piac - Liget kerékpártároló tesztelés - felújító műhelyek - Riddim Colony - design tombola - Bringológia - jövőlátó fotózás - napsütés - Zagar - fűben ülés - ezek várnak Rád szombaton, ha kilátogatsz a Városligetbe. Gyere!

 

Az új Városliget tervezése során kiemelt figyelmet kapnak a kerékpáros fejlesztések: kerékpárutak és bringapark is szerepel a városligeti parkpályázat múlt héten bemutatott, győztes tervében, azonban a részletes tervezés folyamata csak most kezdődik.

A Liget Budapest korábban is megkeresett szakmai szervezeteket a döntés előkészítéséhez, azonban továbbra is fontos a párbeszéd folytatása. Így a kerékpáros fejlesztések további pontosításáról egy jó hangulatú, nyárköszöntő zenés piknikkel egybekötött nyilvános kerekasztalt kezdeményez a Liget Budapest.

PROGRAM:

14.00 Bringa piac - Jelentkezz árusítani Te is!
14.00 Piknik start – ha Városliget, akkor piknik – mióta világ a világ. TopSawyer's Music Kettle piknikezős szortimentjével, egyenesen a lemeztáskából 
15.00 Kerekasztal: hogyan lesz bringabarát az új Városliget? Meghívottak: Torma DánielMagyar Kerékpárosklub; Kilián Zsolt, BIKEPAD auditor; Eisenkammer Károly, Magyar Kerékpársportok Szövetsége; Sághi Attila, műszaki igazgató, Liget Budapest.; Vitézy Dávid, mb. főigazgató, Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum; moderátor: McMenemy Márk
17.00 Riddim Colony koncert
18.30 a Liget Budapest. kapcsolódó fejlesztései 
19.00 Mi az a Bringológia? (Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum)
19.15 Sorsolás
20.00 ŽAGAR koncert


KIÁLLÍTÓK:

1MinD1
Balkantango
cangira biciklistáska
Gulyi REcycling
Körben Biciklis Ékszerek
Női Váz
Recyclock
Tenshibag
ZAGONDesign
Cbookies
Licorice
Cyclepunk
Recikli Műhely

TOVÁBBI PROGRAMOK:

Greenbox fal - fotózd magad a jövő Ligetében
Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kitelepülése
Bringa felújító látványműhelyek 
Útvonalfal – térképen bejelölhető útvonalak ajándékokért
Bringatároló tesztelés

https://www.facebook.com/events/1862581567302635/

Várunk június 4-én, a Városligetben, a Királydombnál. 
A program INGYENES.